Onze vrienden uit Mons-en-Pévèle op bezoek!

Op20111110MEP006 Small donderdag 10 november ontvingen de leerlingen van het vijfde leerjaar de kinderen uit Mons en Pévèle.Na een 'ontvangstaperitiefje' hebben ze samen gezongen en gedanst. Daarna woonden onze Franse vriendjes in kleine groepjes een activiteit Frans bij in de verschillende klassen van de school.
Nadat we een menselijke ketting hadden gemaakt, konden we genieten van een heerlijke Vlaamse maaltijd met frietjes, stoverij en zelfgemaakte appelmoes.
In de namiddag ging het richting Brugge waar we onder begeleiding van een gids een rondleiding kregen door de stad.
Achteraf konden we nog genieten van een ijsje waarna de nieuwe vrienden terug naar huis vertrokken.
Het werd een keileuke dag.
De leerlingen kijken alvast uit naar het tegenbezoek in Mons en Pévèle waar ze hun beste Frans weer kunnen bovenhalen.