De leerlingenraad steekt van wal

leerlingenraad 001 SmallVanaf het derde leerjaar werden er in oktober verkiezingen gehouden voor de leerlingenraad.
De leerlingenraad komt, o.l.v. juf Charlotte en juf Ilse een paar keer per jaar samen.
Op de agenda staan onderwerpen die de leerlingen aanbrengen vanuit hun klassen  en onderwerpen vanuit leerkrachten en directieteam.

De vertegenwoordigers brengen in hun klas verslag uit. Een schriftelijk verslag kan door alle leerlingen gelezen worden op deze website en de Muishuissite.

Gisteren werd er voor het eerst samengekomen. De startvergadering werd plechtig geopend met een drankje en grote plannen. Succes!!!