welkom op onze vernieuwde website!

Beste ouder, grootouder, leerling of toevallige bezoeker

We zijn blij en fier u onze vernieuwde website voor te stellen.
We beoogden een website die het karakter van onze school weergeeft: fris ogend, eigentijds, heel toegankelijk en voortdurend in beweging.
Wij hopen dat u er heel vlug uw weg in vindt.
In de 'kiosk' vindt u naast de kalender ook alle nieuwsbrieven en documenten. Het fotomateriaal vindt u in 'de beeldgalerij'. Bij 'Onze school' vertellen we wat over onszelf. Onder 'Bezige bijen' kan u lezen waarom wij een heel actieve school zijn. Bij 'leerlingen' vinden onze kinderen de weg naar hun Muishuissite en andere educatieve links.

We hopen dat u hier het leven op onze school op de voet kan volgen. Wij wensen u veel lees -en kijkplezier en hopen u hier vaak terug te vinden.

groeten van ons allen

Anne Dierickx en Michel Goeman, directieteam