Koffiestop

Jaarlijks organiseren de leerlingen van vierde t.e.m. zesde leerjaar enkele keren een koffiestop in de weken voor Pasen. Ze schenken wereldwinkelkoffie en –thee. Zo willen zij fondsen werven voor het werk van Broederlijk Delen. Elke koffiedrinker stopt een vrije bijdrage in de Koffiestop-collectebus en steunt zo groepen mensen in het Zuiden in hun strijd tegen armoede en onrecht.

Onze kinderen staan niet alleen: in heel Vlaanderen worden ongeveer 1000 Koffiestops georganiseerd in scholen, bedrijven, publieke plaatsen, ... Meer info via www.koffiestop.be.

Naast het standje van de Koffiestop wordt er telkens ook een standje met een aantal wereldwinkelproducten opgesteld. Daar kunt u kennismaken met deze producten en eventueel een en ander kopen.