Klaviergewenning

klavierDe computer is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Vlot met je computer werken betekent dat je ook handig met een toetsenbord moet kunnen omgaan. Die vaardigheid verwerf je echter niet met de aanschaf van het toestel. Die vaardigheid moet aangeleerd worden. Dit vraagt een investering van tijd en moeite, maar al vlug kun je hiervan de vruchten plukken.
We geven de leerlingen van het zesde leerjaar de kans om hier op school te leren typen. We gebruiken hiervoor de methode ‘Typ-Top vandaag 1’. De leerlingen die hiervoor geïnteresseerd zijn kunnen zich in september inschrijven.