Veilig internetten

internetInternet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook onze kinderen surfen regelmatig op het internet. Dat biedt enorme kansen, maar houdt ook risico’s in.
We vinden het belangrijk om kinderen bewust te maken van hun handelen op het internet. Daarom proberen we hen vaardigheden aan te leren om op een verantwoorde manier met internet en digitale media om te gaan.
Alle leerlingen van het vierde t.e.m. het zesde leerjaar ondertekenen een muishuiscontract waarin ze beloven om het internet op een veilige en respectvolle manier te ontdekken en te gebruiken.