Water is gezond

Eén van de basisprincipes van een gezonde levensstijl is water drinken..We houden in de gaten dat kinderen ook op school voldoende kans hebben om van dat hemelse vocht te genieten.O.m.
-op de speelplaats: drankfonteintje
-in de klassen van de lagere school is er altijd water beschikbaar. Met de blauwe klaskan kan fris water in de eetzaal getapt worden. Kinderen hebben een eigen beker.
In andere klassen wordt gekozen om hersluitbare flesjes mee te brengen. Die kunnen met fris water hervuld worden.

Kinderen kunnen op school ook melk drinken. De dagelijkse melkbeurt in de kleuterklassen zorgt ervoor dat kinderen de tijd nemen om te drinken.