Slaapklasje

Na het middagmaal kunnen een aantal kleintjes een deugddoend dutje doen in het slaapklasje, het dommelhoekje. Rond 12.30 u. haalt juf Kim, onze kinderverzorgster, de kinderen op in de kleuterrefter en begeleidt hen naar het dommelhoekje.
Wie wakker is rond 13.20 u. kan meteen de namiddagactiviteiten volgen. De overige slapertjes komen rond 14.15 u. naar beneden voor de speeltijd.
Het aantal bedjes is beperkt. Het dommelhoekje is daarom bedoeld voor de jongste kinderen (peuters). Wie nog geen drie jaar is, krijgt voorrang. Voor de oudere kindjes (K1) wordt eventueel een beurtsysteem uitgewerkt. Na iedere instapdag wordt dit bijgewerkt.Inschrijven gebeurt best in overleg met de betrokken juf.